2011. március 11., péntek

Hétvégi tervek

Hosszú hétvége jön, ráadásul, ha hihetünk a meteoromókusoknak, akkor végre igazi tavaszi idő lesz. Éppen ezért minél több időt kell kint tölteni a szabadban, és közben lehetőleg minél tevékenyebben kikapcsolódni - mondjuk, egy disznóvágás mellett a kertészkedés talán kicsit háttérbe fog kicsit szorulni, de majd igyekezni fogok.
A hétvégén mindenképpen szeretném elkészíteni a többi palántát is - konkrétan a paprikára és a paradicsomra gondolok. El kell készíteni négy balkonládatartót az elválasztófalra és végre ki kell okoskodni, hogy mit hová fogok ültetni.
Össze akarom szedni a vetőmagokat is és megnézni, hogy melyiket mikor lehet elvetni - sajnos leghamarabb csak két hét múlva lesz itthon szabad hétvégém, így a ládák megtöltése valószínűleg akkorra marad, de addigra kiforrott elképzeléssel karok rendelkezni arról, hogy mit mibe és hová teszek.
Szeretném a balkonládába való névtáblák felújítását is megcsinálni - ha nem is hétvégén, de valamikor hét közben -, hogy azok is készen várják a növényeket.  Az ilyen napelemmel működő emberek, mint én, teljesen bepörögnek a tavasztól.
Mindenkinek szorgos, dolgos és szép napsütéses hétvégét kívánok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése